top of page

Towhea

This update is not really relevant for people who cannot read Danish anyway, which is why I have decided not to translate it all. I just wanna say that this is an update about a novel I have begun writing on called 'Towhea'. Anyways, back to Danish.

Hvis du ikke allerede har lagt mærke til det, så er jeg begyndt at skrive på en historie, som hedder Towhea. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan skal 'gå', så derfor kan det ske, at jeg ændrer på resuméet undervejs, men lige nu ser det sådan her ud:

"Den unge hunulv Fea har levet et ganske normalt liv uden de store problemer. Andet end en den store rensdyrsulykke, som skadede den gamle leder Oreir. Ulykken tvang ham til at overdrage pladsen, som leder, til en anden. Han valgte parret Hefo og Arfi, fordi Hefo har været leder af et af de bedste jagthold i flokken og derfor en betroet ven. Men ikke alle er enige med hans beslutning.

Ifølge reglerne skulle han egentlig have overdraget magten til sin søn, Rewole, men siden han endnu var ung og ingen mage havde, synes Oreir ikke, at det ville være godt for flokken at overdrage ledelsen til ham.Den beslutning ændrede Rewole for altid. Han blev bitter og holdt sig for sig selv, så langt væk fra flokken, men stadigvæk indenfor deres territorium, som muligt.

En dag da de lå og sov, blev flokken angrebet af en flok unge, aggressive hanner, som dræbte næsten hele flokken. Så Fea og to andre unge ulve, Woest og Olveea, var derfor tvunget til at flygte fra det der engang var deres land. På vejen støder de ind i en ulv kaldet Crosal, som de ikke rigtig kan finde ud af, om de kan stole på."

Du vil kunne læse historien på movellasDK, og læse mere om den under 'Novels' herinde på min hjemmeside.

Men puuha hvor er det svært at komme igang igen. Har godt nok holdt pause længe, måske alt for længe. Skal i hvert fald lige igang igen, kan jeg mærke. Er der nogen der har nogle gode tips til, hvordan jeg kommer igang med skriveriet igen?

QUEEN OF WHAT?
TAGS
Ingen tags endnu.
FOLLOW ME
  • com.movellas.app-w250
  • Facebook Social Icon
  • Tumblr Social Icon
bottom of page